E 22 i valrörelsen

I går och i dag har Handelskammaren besökt Kalmar, Karlskrona och Kristianstad för att visa vad vi lyckats åstadkomma. Till och med i år har 2,2 miljarder investerats i vägen och i planerna finns ytterligare 3 miljarder. Det är mycket bra, men inte tillräckligt.

Vid mötena medverkade också riksdagsledamöter såväl från Alliansen som från Socialdemokraterna. Alla underströk de behovet av en utbyggd E 22. Man underströk också hur viktig sammanhållning varit i lobbyingarbetet, en sammanhållning som manifesterats av vårt gemensamma bolag E 22 AB. Titta gärna på hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>