Dags för en Sony Ericsson Xperia arc!?

När Handelskammaren i dag höll styrelsemöte på Sony Ericsson i Lund försökte jag diskret dölja min Nokiatelefon. Detta av ren artighet mot vår värd Dan Redin. Han är vice president, site manager och, mest spännande, globalt ansvarig för bolagets utveckling.

Dan gav oss en bra beskrivning av bolagets utveckling och avslöjade helt ogenerat att han också har telefoner av andra märken. Förklaringen var helt enkelt att man måste veta vad konkurrenterna håller på med. Helt rätt inställning och det kändes plötsligt lite mindre oartigt att lägga sin Nokia på bordet.

Sony Ericsson har numera 7 000 medarbetare och glädjande nog finns många av dem just i Lund. Det känns skönt att Sydsverige som bas för globala verksamheter kan mäta sig med Kina eller Silicon Valley.

Avslutningsvis fick vi en förhandstitt på nästa stora nyhet som lanseras inom bara någon vecka; Sony Ericsson Xperia arc med Android 2.3. För första gången någonsin funderar jag på att hänga på låset för att vara en av de första som skaffar sig en arc. Tro mig dom kommer att bli förvånade på kontoret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>