E 22-ambassadör Håkan Juholt

När Håkan Juholt blir nya partiordförande för socialdemokraterna känns det skönt att veta att han som riksdagsledamot flitigt motionerat om E 22:s betydelse. Bland annat har han i Motion 2010/11:T448 skrivit följande:

”E22 är livsnerven i Kalmar län som binder samman trafiksystemen i sydöstra och södra Sverige samt östra Europa. Vägen har allt för låg standard med hastigheter mellan 30 km/tim och 110 km/tim. … … E22 måste i hela sin sträckning, Trelleborg-Norrköping, ha en standard som medger säker 110-trafik.”

En tydlig ambassadör för utbyggnad av E22 tar alltså över socialdemokratin. Bravo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>