Peter Danielsson 2.0

I morse arrangerade Handelskammaren frukostmöte för sina medlemsföretag med Helsingborgs starke man Peter Danielsson. Peter är kommunstyrelsens ordförande och han lyckades med det i Helsingborg mycket svåra konststycket att bli omvald.

Peter Danielssons partiordförande statsminister Fredrik Reinfeldt blev också omvald. Ingen nyhet precis, men det finns intressanta skillnader dem emellan. När statsministern för någon vecka sedan talade i Skåne inför delar av näringslivet var det inte mycket nytt som framkom. Istället var budskapet ”rösta på mig, jag klarade krisen och är att lita på”. Inte mycket av Reinfeldt 2.0 alltså.

Peter Danielsson, däremot, kunde i morse berätta om nya planer och idéer för Helsingborg. Mycket skall byggas, staden skall bli yngre och lite hungrigare. Man kan ha vilken synpunkt man vill på budskapet, men det handlade definitivt om en rejäl uppdatering – Peter Danielsson 2.0 alltså. Till skillnad från, ja ni vet vem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>