Grattis Lakers!

Efter en 5-2-seger i kvalserien är Växjö Lakers klart för elitserien. Kul, det är precis vad Växjö behöver. Ett lag i högsta divisionen i en riktig publiksport som ishockey. Att det betyder en hel del för en stads utveckling och image är det ingen tvekan om. Titta bara på Barcelona. En hel del av det som skrivs och pratas om Barcelona handlar ju om just fotbollslaget Barca. Och det är många av resorna till staden som har fotbollen som mål.

För Växjös del kommer exempelvis flygplatsen att få en liten skjuts i rätt riktning när gästande lag, funktionär, åskådare och journalister kommer till staden. Sen har vi taxi, hotell och restauranger som också kan glädjas åt den kommande säsongen. Jag ser redan fram emot hösten. Det kommer för min del att bli mer än en kväll som ägnas åt hockey i Växjö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>