CPH flyger igen

Var igår och talade på en av Copenhagen airports kundträffar. Och när man har kundträff ser man ju alltid glad ut. Oavsett vad, liksom. Men efter ett par utmanande år verkar det som att de danska smilen var äkta igen. Tillväxten i trafik var 15% 2010, mest i Europa.

Vad talar en flygplats om när de träffar flygbolag? Det blir mycket om slottar (start- och landningstider) och hur snabbt man kan få passagerarna mellan flygplanen vid byte. Och så förstås varför man ska flyga till platsen där flygplatsen ligger.

/Per Tryding

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>