Sociala medier: Kidsen drar vidare

Facebook tappar nu miljontals ungdomar i USA rapporteras det. Helt enligt vad Jeffery Cole, chef för Center for the Digital Future, förutspått drar ungdomarna vidare från nätverk när päronen flyttar in i dom. Hans Center forskar om nätbeteenden och http://www.digitalcenter.org/ publicerar sina rapporter på nätet.

Här är ett utdrag från den senaste: vad gör folk på nätet egentligen?

”Looking at responses to questions about a range of online activities, the largest percentages of users reported going on the Internet at least weekly (several times a day, daily, or weekly) to browse the Web (79 percent), use online banking (47 percent), get product information (46 percent), visit social networking and video-sharing sites (46 percent), play games (39 percent), download or watch videos (39 percent), download or listen to music (38 percent), listen to online radio (22 percent), and pay bills (22 percent).”

/Per Tryding

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>