Dagbladet Börsen – ointressant för skånska läsare?

Skulle i förmiddags köpa tidningen Börsen, danskarnas motsvarighet till Dagens Industri. Gick därför tvärs över gatan till Malmö Centralstation i absolut övertygelse om att finna tidningen i den välsorterade Pressbyrån.

Det fanns hur mycket tidningar och specialtidskrifter som helst, allt i från Süddeutsche Zeitung till tatueringsmagasin för motorcykelintresserade. Men Börsen fanns minsann inte och på direkt fråga så uppgav Pressbyrån att det inte heller finns något intresse hos kunderna.

Det känns som att det finns lite kvar att åstadkomma när det gäller Öresundsintegrationen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>