Eslöv värd ett besök

Ni har säkert hört att Eslöv skulle vara…ja ni vet. Själv tror jag att det handlar om ett missförstånd långt tillbaka i tiden. I själva verket avses en helt annan ort som också börjar på E, men avundsjuka grannorter tog tillfället i akt att utpeka just Eslöv.

Herbert Felix Institutet är ett exempel på att det sker spännande saker i den lilla staden i centrala Skåne. Institutet bildades för några år sedan för att lyfta fram invandrares entreprensörskap och för att visa på hur mycket invandrare tillför samhället. Man finansierar till och med en professur i ämnet vid ekonomihögskolan vid Lunds universitet och med jämna mellanrum arrangeras intressanta seminarier. Med andra ord finns det all anledning att besöka Eslöv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>