Inget parti alls störst i Skåne

I YouGovs undersökning av Skåneopinionen från slutet av oktober har över tusen skånska män och kvinnor tillfrågats om politiska frågor och partpolitiska sympatier. Undersökningen bekräftar den bild som återges i media avseende viktiga frågor och opinionsläge. Det är ekonomi och arbetslöshet som anses viktigast för tillfället och socialdemokraterna har definitivt problem med väljarstödet i också i Skåne.

Men svaret på en fråga torde få samtliga riksdagsledamöter från Skåne lite att tänka på. Frågan lyder ”Vilket är enligt dig det parti i riksdagen som är bäst för Skåne i dag?” och störst andel (30 %) får svaret ”vet ej”. Inte särskilt smickrande för någon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>