Nyfiken på ”par under 39″ i din kommun?

Kvällsposten kunde för någon dag sedan stilla läsarnas nyfikenhet genom att publicera kommunvisa listor över de par under 39 år som sammantaget tjänar mest. Ja, egentligen var det väl ”tjänade mest i fjol”. Givetvis är listorna baserade på uppgifter från Skatteverket.

Jag blev faktiskt lite nyfiken. Inte på listans innehåll, men väl på dem som tagit fram listan. Hur tänkte man? Har man analyser som visar att just urvalet ”par under 39 år” är särskilt intressant eller fanns det någon 39-åring på redaktionen i ett parförhållande som behövde lite uppgifter inför nästa löneförhandling?

Man blir faktiskt lite nyfiken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>