Löfven i startgroparna?!

Socialdemokraterna partiledare Stefan Löfven tycks börja röra på sig. I ett tal i går ville han befria företagen från den andra sjuklöneveckan. Bra! Man kan ju undra varför Alliansens företrädare inte gjort något åt frågan.

Efter en inledning med med mycket få utspel och förslag vill nu Löfven så sakteliga ta lite utrymme i debatten. Den lågmälta taktiken tycks visserligen hittills ha fungerat om man får tro opinionsinstitutens återkommande undersökningarna, men även Alliansen verkar ha piggnat till efter en tids passivitet. Därför är det nog klokt av Löfven att börja värma upp inför nästa val om två år.

Av det lilla man sett och hört av honom verkar han vara inne på rätt områden; bl a utbildning, forskning och infrastruktur. Låt oss hoppas att Löfven ligger i startgroparna inför förslag om bättre skola med vassare lärare och en rejält väg- och järnvägsupprustning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>