För framstående entreprenörskap

Stort grattis till Martin Gren, Axis AB, Margareta och Tommy Malmsten, M Malmsten AB, Alf Tönnesson, IMP och Torbjörn Bäck o Thomas Karlsson, GeKås Ullared och 6 pristagare till som i går fick ta emot Kungliga Patriotiska Sällskapets medalj för framstående entreprenörskap. Prisutdelare var prinsessan Desiree.

Varje år tilldelas medaljen ett tiotal personer som med ägarinflytande skapat och utvecklat företag och därmed arbetat för ett bättre Sverige. Så har Sällskapet gjort sedan 1772 då Gustav III skrev under stadgarna. Syftet med medaljen är att hedra mottagaren för ett långsiktigt betydelsefullt arbete samt att inspirera andra. Det tycker jag är bra!

Sydsverige brukar vara väl representerat varje år, bilder på årets och tidigare pristagare finns på sällskapets hemsida. Foto: Jonas Ekströmer, Scanpix

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>