Från Peru till Norje

I år har besökare från 56 länder köpt biljett till lilla Norje utanför Sölvesborg. De kommer från bland annat från Tasmanien, Japan, Kina, Namibia, Kanada, Salomonöarna, Chile och Peru. De har siktet inställt på Kiss, Rush, Europe, Avantasia, Status Quo, Saxon med flera och ska naturligtvis till Sweden Rock Festival den 5-8 juni.

Den årliga festivalen arrangerades för första gången 1992 och besöks av 30 000 personer per dag. Snyggt jobbat!

Fler än så får inte plats, vilket gör att drivet efter biljetter är stort. Kanske är begränsning en framgångsfaktor att beakta i tider när andra festivaler blir minnen blott, även om det känns lite tufft att tänka så när vi nu snart får en vettigare väg dit. I slutet av 2014 invigs nya E22 mellan Sölve och Stensnäs. Men fram tills dess kan du nära åka förbi festivalen på E22 och lyssna även om du inte lyckats få biljett.

Väl mött i vimlet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>