Mentometerpremiär

I går inför fullmäktigemötet var det premiär för Handelskammarens mentometerapp. Via denna kan vi nu ställa frågor som ledamöterna direkt besvarar via sin mobil. Ett redskap som initierats av vår ordförande Nicolas Hassbjer och ger oss möjlighet att snabbt och enkelt stämma av vad företrädarna för våra ägare tycker i någon fråga. Handelskammarens fullmäktige består av 101 ledande företagsledare i Sydsverige och är det organ som fattar beslut om Handelskammarens agenda och verksamhet.

Appen är utvecklad av medlemsföretaget Appcorn i Karlshamn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>