Trött på allt slit?

Oavsett ambitionsnivå kan trädgårdsprojekten ta ut sin rätt. Det är rejält med slit och släp, även om det oftast värt besväret efteråt. Med omtanke om att spara på krafterna till mer nöjsamma stunder har Hörby Bruk sedan något år satt motor på sin skottkärra. Skottkärra de luxe alltså.

Årets nyhet är däremot ett så kallat powerkit, där du byter ut befintligt hjul mot ett hjul med inbyggd motor och batteridrift. Hjulet passar till alla enhjuliga skottkärror som har träskalm ända fram till hjulet.

En skottkärra de luxe med motor sparar både ryggar och effektiviserar arbetet. Med powerkit kan du köra upp till 150 kg på plan mark och ca 100 kg i uppförsbacke eller uppför en ramp. Hastigheten justeras enkelt från stillastående till 8 km i timmen.

Tummen upp för innovationer som gör nytta, både stora och små!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>