See you in court

Idag är det invigning för det senaste inom konferenser och kontorshotell i Malmö – High Court. Namnet kan tyckas udda, men verksamheten är inrymd i den gamla hovrättsbyggnaden i centrala Malmö. De tydliga spåren av den tidigare verksamheten har bevarats i den omfattande och pietetsfulla renoveringen. Det är en stor satsning och resultatet är utan tvekan snyggt, kul, modernt, ändamålsenligt och ett tillskott i Malmös utbud!

Maria Strinnhed är VD för HC Meetings AB som står bakom High Court. Kanske är hon än så länge lite obekant här nere. Men med tanke på att hon de senaste 7 åren varit drivande bakom uppbyggnaden av Strandvägen 7 A, Stockholms finaste kontorshotell och konferensanläggning, så ska vi nog inte tveka. Vi ser början på något nytt i regionen. Spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>