Karolinska Institutet till Hyltebruk

Säg Hyltebruk och de flesta kommer att tänka på pappersbruket. Det är inte så konstigt eftersom bruket dominerar orten fullständigt. Men i centralortens utkant och på andra sidan vägen, de s k Nissastigen, ligger företaget Decosteel. Ett imponerande företag som på ort och ställe bland annat tillverkar diskbänkar precis så du vill ha dem. Det mesta är måttbeställt och av mycket hög kvalitet, så hög kvalitet att Karolinska Institutet i Solna tillhör kundkretsen. En krävande kund som med jämna mellanrum besöker Hylte och Decosteel.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>