Satsa Scanna Sälj

En av höstens nyheter heter Satsa Scanna Sälj och det är åter Adina Ståhle som kommer att föreläsa hos oss på Handelskammaren. Adinas seminarium om Human Scanning förra hösten blev sådan succé att vi blev ombedda att köra det igen ett flertal gånger under året. Jag tror att de flesta deltagare glatt delat med sig av tänkvärda erfarenheter om ”helkropp”, ”mimiker” och ”ögonperson”.

Energiknippet Adina är fylld av kunskap som hon gärna delar med sig av. Hon forskar om Human Scanning som är ett redskap som ger dig möjlighet att kunna läsa människor, relationer och situationer. Hur du med rätt avläsning av kropp, personlighet och kärnfulla drivkrafter får dig att ligga steget före alla andra och på ett trovärdigt sätt skapa personliga och professionella möten som leder till ökad försäljning. Tredagarsutbildningen ”Satsa Scanna Sälj” startar i slutet av augusti.

Läge för kickstart någon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>