Fika med gott samvete

Procordias varumärke Ekströms tar första steget och lanserar nu Sveriges första Fairtrade-märkta kladdkaka.

Fairtrade är en oberoende produktmärkning som skapar förutsättningar för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. Det finns idag cirka 1600 olika Fairtrade-märkta produkter på den svenska marknaden och mätningar visar att 76 % av svenska befolkningen känner till Fairtrade.

– Ledstjärnan i vårt arbete med mat och dryck är att det ska smaka gott och vara tillagat med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Lanseringen av Ekströms kladdkaka med Fairtrade-märkning är ett naturligt steg i denna riktning, säger marknadschef Agneta Påander.

Gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>