Prisad utveckling

Hos familjeföretaget Polykemi i Ystad är glädjen stor. Inte nog med att man precis firat 45-års jubileum utan Polykemi China, det helägda dotterbolaget i landet, har för andra året vunnit i innovationstävlingen Ringiers Technology Awards. Priset anses vara den mest prestigefyllda utmärkelsen man kan få inom plastbranschen i Kina. Grattis!

Det är materialet PC/ASA FS9 PAS UV4 som utmärkt sig. Det uppvisar inte bara utmärkt tålighet mot solljus och värme, utan har även förmågan att leda bort statisk elektricitet. Det är en egenskap som är permanent knuten till materialet, till skillnad från äldre teknik som bara gav funktion med begränsad livslängd. Nyttan bli att de artiklar som tillverkas av plasten inte drar till sig damm.

Dammfritt. Det är riktigt bra tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>