Hållbar mässa

På söndag den 20/10 är det dags för Natural Products Scandinavia och Nordic Organic Food Fair på Malmömässan. Ekologiska produkter har funnits och efterfrågats länge nu, men det var faktiskt först i fjol som det var premiär för den första stora internationella fackmässan i Skandinavien för naturlig hälsa och skönhet, ekologisk mat och dryck och produkter för en hållbar livsstil i hem och hushåll. I fjol deltog 175 utställare från 24 länder och mässan samlade 2000 besökare från 65 länder. Det är en fackmässa så enbart branschfolk är välkomna. Årets mässa är fullbokad utställarmässigt och arrangörerna väntar nästan en dubbling av besökare. Kul att mässan finns och lockar till Sydsverige!

Ett företag som ställer ut i år är Á la Eco från Sölvesborg. Ett litet spännande bolag som växer. Mer om bolaget och grundaren Lisbeth Arvidsson kan du läsa i nästa nummer av Handelskammarens tidning Sydsvenskt Näringsliv som kommer den 12/11.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>