Årets entreprenör i Sydost

Mattias Sjöberg från IV Produkt AB i Växjö utnämndes i slutet av november till den främsta entreprenören i region Sydost i EY:s (tidigare Ernst & Young) entreprenörstävling EY Entrepreneur Of The Year. Han kommer nu att representera regionen när Sverigefinalen avgörs i Stockholms Stadshus i januari.

Mattias Sjöberg satsade allt han hade och köpte 2005 IV Produkt AB tillsammans med sin far. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. För tre år sedan tog Mattias över VD-rollen från sin far och som VD har han sedan dess tagit företaget från en omsättning på 300 miljoner kronor till en omsättning på drygt 500 miljoner kronor.

Vid regionfinalen sydost EY Entrepreneur Of The Year  erhöll Stefan Hörberg och Hans Petersson, HP Tronic AB, i Ljungby pris för ”Bästa internationella tillväxt” av Huvudsponsorn SEB. (Hans Petersson saknas på bilden, bortrest på tjänsteresa)

Ett stort förtjänstfullt grattis till pristagarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>