Evigheten och gränslös

Funderar du på ett lagom stort sommarprojekt i år? Då ska du kolla in Finja Betong. För det råder verkligen ingen brist på idéer hos Finja. Deras pressmeddelanden är frekventa och med en härlig energi.

Jag får ofta ett leende på läpparna när jag öppnar dem. Självklart lever de på att sälja sina produkter, men de är innovativa och har bra nyheter för såväl proffs som hemmafixare. Finja har tagit ett bra grepp genom att bjuda på kunskap och kluriga lösningar som ofta sticker ut. Eller vad säger du om

Evigheten – mura en vacker och lekfull friggebod

 

 

 

 

 

Personlig tavelram i betong

 

 

 

 

 

 

 

En inbjudande trädgårdsportal

 

 

 

 

 

 

 

Gränslös – slingra, snurra, runda och omslut. Nu möjliggörs ännu rundare former

 

 

 

 

 

 

Beskrivning finns även för bänkskiva, vedförvaring, murat gömställe för sopkärl, hundkoja, möbler, postlåda och en hel massa saker till.  Alla beskrivningar finns att hämta på deras hemsida. Sommaren är räddad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>