Fyra Kalmarbolag nominerade

Den 20 maj är det galakväll och Nordic eCommerce Award 2014 ska delas ut i flera kategorier. Bland de nominerade till Årets kunskapsspridare finns Michael Mokhberi som är VD och grundare av Apptus Technologies i Lund. Framgångsrika Apptus grundades 2000 och blev snabbt ledande inom personaliserad sök-, navigation- och rekommendationsteknik som möjliggör bättre besöksstatistik och en ökad försäljning på webben.

Årets kunskapsspridare är en person eller ett företag som tar ett ansvar för dela med sig av sina erfarenheter och förstår att ehandel i stort mår bättre av att alla höjer sin kunskapsnivå. En person som inspirerar och bidrar till att andra ehandlare utvecklas. Jag håller tummarna!

Det är också glädjande att se att fyra av 17 bolag som är nominerade i klassen Årets ehandlare kommer från Kalmar! På Handelskammaren har vi redan tidigare uppmärksammat ett växande kluster av ehandelsföretag i Kalmar, se artikeln från vår tidning Sydsvenskt Näringsliv. Vi är också delarrangör i den årligen återkommande e-Handelsdagen i staden.

För att nomineras till Årets e-handlare ska man antingen erbjuda en helhetslösning där alla företagets kanaler har vävts ihop till en komplett upplevelse där kunden står i centrum. Eller vara ett företag som genom nya innovationer och nya lösningar testar gränserna och driver utvecklingen framåt. Snyggt jobbat litenleker.se, nallebudet.se, royaldesign.se och textilgallerian.se!

Håller tummarna för att priset går till en av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>