23.14 från Stockholm

Nattågets vara eller icke vara har diskuterats under året. Efter påtryckningar i sommar från bl a Handelskammaren har SJ fortsatt att köra nattåg mellan Stockholm och Skåne. Men det har skett med en sämre tidtabell med avgång redan strax efter kl 21.

I går, vid ett möte i Lund, kunde SJ:s ledning med  VD Crister Fritzson i spetsen dock berätta att man fortsätter med nattågen. Och nu med den av Handelskammaren önskade avgångstiden från Stockholm kl 23.14. Bravo!

Stephan Müchler, VD och nattågsresenär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>